За кой ли път ще те попитам:
истински ли си щастлива?
Макар че на щастието очите
тихо гасне в залези красиви.
Макар че любовта въздига
паметник на слънчевото време...
Написаното върху книга
опазва онова, което ни отнемат.
Мнемозина-гръцка богиня
на паметта
© Стойчо Станев Всички права запазени
Но едва ли ще запомня с това което определяш жените...
Виж,Мнемозина помни!