15.02.2022 г., 11:57 ч.

Много - малко 

  Поезия
154 0 1

когато много 

се говори - работа се 

малко върши 

 

............,............................. 

 

друга редакция: 

 

колчем много 

се говори - 

 

работа се 

малко върши

 

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??