Желание...
Ярост...
И пориви...
Гордостта...
Запазва...
Усмивки...
Забързан...
крачи следобедът сив.
Замрежен...
поглед в сумрак се съмнява.
Полудял...
оглеждам силует пепелив.
Насочен...
диалог душата стопява.
Нежност...
Безумие...
Допир...
Точка...
Безмълвие...
Страх...
Не искам да се сменявам...
(24.01.2012г. 17:32ч.)
© Илия Деведжиев Всички права запазени