Аз исках да напиша хубав стих –
да ти го посветя.
Намерих думи, рими... но видях,
че нещичко му липсва.
Тогава се замислих и открих:
три точки още трябват –
неказаното с тях да изразя.
(Дано до теб да стигне!)
И ето, стана много хубав стих.
Чети и ми повярвай –
частица е от моето сърце,
което те обича.
© Елица Ангелова Всички права запазени