За Момчетата от групата
Свиря и съм на път да ти призная,
че минавам на директно оспорване.
Не съм на тон под пряк контрол,
но си меря и натеглям жиците. /2/
Свиря и съм на път да ти призная
че от този студ охладнях, хладнея.
Струните се раздвижват вече модно,
имаме още сили за още музика. /2/
© Мария Всички права запазени