Ти си мое слънце свято!
Ти си огнена звезда!
Грееш като меко злато
и създаваш топлина!
Прегърни ме в своите скути,
чак в зори ме събуди...
В тези искрени минути
дишат вечните звезди!
И над бездни да се реем,
сред вихрушки от лъчи,
от любов докрай ще греем
във вселенските очи!!!
Лъчиста
© ЛЪЧИСТА Всички права запазени