ти си моето нежно вдъхновение
страстта и живота в поезията
ти си в ума и в сърцето ми
приказката в реалността
съня и песните през нощта
слънцето което ме събужда
всеки ден със топлината си
танцът под дъжда и лъчите
всеки един миг небе и мечта
молитвата която ни отвежда
към щастието откривайки себе си...
© Николай Всички права запазени