Със теб започна всичко отначало -
ти отново вдъхна ми живот,
накара черното да се превърне в бяло,
показа ми, че има истинска любов.
Във мене всичко беше празнина,
но ти дойде и с любовта си я запълни,
сгря душата ми със нежна топлина
и накара радостта ми да се върне.
Искам завинаги да бъда с теб,
да ми държиш ,,главата над водата",
да разтапяш бучките от лед
и да ме караш да летя из небесата.