Моето сърце...
Моето сърце…
единствено теб обича,
само то иска „миличка“ да те нарича.
Моето сърце…
от любов към тебe е обзето,
като малко салче насред морето.
Моето сърце…
само теб жадува,
за милувките твои бленува.
Моето сърце…
все за теб си мисли,
щастливо е само като те види.
Моето сърце…
без твоето не може да работи,
моля те, не му позволявай никога да спира.
Моето сърце…
без теб умира,
умира, ако не може в тебе да се взира…
Кристиан Дочев
16.11.2013 г. София
© Кристиан Дочев Всички права запазени