Мога да ти дам сърцето си,
да ти подаря от моите мечти.
Да обсипя в миг лицето си
с малки капчици сълзи.
Мога да ти разкрия душата си,
всички мои страхове.
Мога и да уловя в ръката си
отлитащите бързо часове.
Мога с вятъра да тичам
и в небето волно да летя.
Мога винаги да те обичам.
А ти? А ти можеш ли така?
© Шехерезада Всички права запазени