Мога да си тръгна... още сега.
Необлечена, тъжна...
отегчена от тази игра
Мога да си тръгна... не вярваш, но виж,
тръгвам самотна и...
стискам в дланите шепа... шепа мечти.
Мога да си тръгна... днес, от тук... ей така...
без да си спомням за тебе,
без грам суета...
Мога да си тръгна... аз знам
... и веднага...
мога, мога... но оставам в нощта.
Днес аз се върнах...
но само да искам
мога... мога да си тръгна... нали ме видя...
Вчера си тръгнах - не ме видя?
... разплакана, тиха...
след мен - сива мъгла.
© Ина Всички права запазени