20.08.2008 г., 10:28 ч.

Мога и без теб 

  Поезия » Любовна
646 0 4

Мога и без теб

 

Какво ли не ти дадох

и какво ли не направих аз за теб?

Душата си на дявола продадох -

сега сърцето ми сковано е от лед.

 

Не мога вече с тебе да живея!

Не мога повече да продължа!

Съжалявам, но вече не копнея

за целувките и ласките ти през нощта.

 

Ти силно ме накара да те мразя -

душата ми раздираше на две,

не вярваше във мен и любовта ми...

Сега, повярвай, че без теб не ми е зле!

© Милена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??