5.06.2012 г., 22:37 ч.

Моите звезди 

  Поезия
534 0 1


Убиваше ги бавно, уж небрежно.
Премахваше им блясъка до бяло.
Забравяше какво било е нежно.
Спря да искаш да е цяло.


Не виждаше, че ги обичах.
Желаеше да махнеш всичко.
Раняваше, а аз отричах.
Загасих дори свещичка.


Убиваше ги още и безспирно.
Паднаха звездите ми сломени.
Някога блещукаха си мирно.
Сега стояха вкаменени.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??