знаеш ли
плаши ме с нещо думата "трябва"
може би
нейната дълга ръка
твърде често
бърка до дъно в душата ми
за да гребне
без мое съгласие
последната капчица светлина
страх ме е
стискам здраво очите си
и не смея да изкрещя
да не би
някой случайно да види
как залитам преди да умра
© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени