2.06.2009 г., 19:45 ч.

Може би... 

  Поезия
456 0 0

 

Може би ми остават само няколко часа живот

Но това не ще ми попречи да живея

Не ще пропилея последния си шанс

Каквото и да става ще гледам само напред

Каквото и да става ще изкача хълма

И след това ще се хвърля от него

И зная аз зная че ще ме хванат

Няма да ме пуснат не ще позволят да си отида

 

И зная времето лети стрелката бърза

Вятърът духа все по-силно

Но няма да се откажа

Ще съм следващият герой на тоя свят

Не ще ми вземат те живота

 

Да може да съм падала но съм ставала

Да може да съм губила но съм и печелила

 

Изглежда че се научих да живея

Но ето болестта ме побеждава

И мракът надделява но не ще пробие моя щит

И продължавам аз да се изкачвам

 

Наближавам върха още мъничко остана

И ще полетя като птица без крила

И не ще се колебая ще продължа каквото и да става

Наближава края приятели мои

Идва време да си кажем за последно Сбогом

Това е краят ще падна но с гордо вдигната глава

Научих се да живея накрая

 

© Йони Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??