1. Някой ми беше казал,
че сърцето ми си окрал.
Не можело така да живея
и че вече почвам да зеленея.
Припев: Може би е по–добре да се разделим,
може би отново детински се държим,
може би е време да забравим,
може би е време да продължим.
2. Трябва да те пусна сега,
но отвътре ме изгаря мъка.
Как да кажа сбогом на любовта,
как мога това,да приема смелостта.
Може би е по–добре да се разделим,
може би отново детински се държим,
може би е време да забравим,
може би е време да продължим.
3. Приятелската доброта да запазим.
Любовните мигове да запомним.
Пожелавам щастие и късмет,
да е сладък животът ти като мед.
Припев:….
© Грийн Лейди Всички права запазени