Може би единственият, на когото да кажа, че обичам,
може би единственият, на когото се обричам.
Кога успя в мене всичко да обърнеш,
не зная аз ли те оставих в сърцето ми да бъдеш.
Болка, радост, щастие, сълзи -
всичко ми донесе ти...
Може би единственият, с кого искам да живея,
може би единственият - само миговете с мене той споделя....
© Ивелина Всички права запазени