Може би любов...
Любовта ни нека във вените тече
и ситни капчици от сърцето бликат
в твоето се вливат...
Усмивка, поглед, стон
и ето виждам жарката искра,
която грее между нас.
Болката е така далечно чувство,
щом любовта крещи със глас.
ОБИЧАМ ТЕ силно, обичай ме и ти...
© Цвети Всички права запазени
И то на автори с претенции дори.