Можеш ли да спреш дъжда,
да ми подариш най-цветната дъга?
Можеш ли да гониш пеперуди,
да се впускаш в танци луди?
Можеш ли да уловиш мига
и да видиш падаща звезда,
да пътуваш към мечтани брегове,
да се гмуркаш в бурното море...
Можеш ли
със мене срещу вятъра да тичаш,
можеш ли... да ме обичаш?
© Ани Атанасова Всички права запазени