Можеш ли да ме обичаш
такава каквато съм?
Можеш ли да ме обичаш
и тъжна, и весела дори?
Да носиш част от моята болка,
да се нагърбиш с тежкия кръст.
Можеш ли да ме обичаш
обляна със сълзи,
с всичките ми бури,
по широкия път до мен да вървиш,
да не ме пускаш дори за един миг?
Нагърбиш ли се днес помни
ще го носиш цял живот...
© Еленка Гишина Всички права запазени