Поискай и ще имаш
душата ми, сърцето ми и мен.
Реално с нереално сливаш,
прекрасен с теб е всеки ден.
Погледьт ми търси те игриво,
а ти игриво го следиш.
Море от страст в сърцето ми прелива.
Можеш ли да устоиш?
© Гергана Златева Всички права запазени