Обичам те!
Толкова, че никоя вода не би могла
да потуши пожара на бурния огън
на любовта в сърцето ми!
Толкова, че когато гледам в очите ти,
времето спира, стрелките замръзват
и единственото, което трепти, е
пулсът ми в едно с твоя!
Обичам те!
Всяка моя мисъл е твоя!
Всяка моя усмивка е твоя!
Всеки мой един поет дъх и твой!
Всяка моя частица се възражда
всеки път, изричайки името ти!
Обичам те!
Ти си мойта половина!
Ти си мойто второ „Аз”!
Ти си моят залез, допълващ изгрева в мен!
Ти си всичко, което аз не съм!
Обичам те!
Деня и нощта ми, мечтите и съня ми
ти принадлежат!
Като малко дете очаквам
твойте ласки и усмивка мила!
Животът ми в едно с твоя
е мойта сила несломима!
Мойта радост на земята,
моят Рай в душата!
© Натали Петрова Всички права запазени