ххх
Подари ми любов ... само миг!
Нека нищо за теб да не зная!
Нека кратка е ... шеметен вик,
полетял и докоснал Безкрая.
Приюти ми сълзѝте сега.
Нарисувай очите ми в здрача.
Забрави мойто име. С тъга
да не мога за теб да заплача.
И, когато зора зазори,
от целувките наши събудена,
си тръгни. Да не мога дори
да те търся , до болка учудена.
© Нина Чилиянска Всички права запазени