Улови ме в твоите целувки
като малка нощна пеперуда.
Изиграй тревоги и преструвки...
Нека ти се струва, че съм луда,
че съм вамп, хетера пресметлива,
дето иска всичко в теб да има,
или чиста дева срамежлива,
дето все повтаря твойто име.
Ти мисли каквото си поискаш...
Аз, уви, за тебе мисля само -
как до устните си ме притискаш,
как заспивам все на твойто рамо...
Удави ме в погледа си светъл.
Аз от него няма да изплувам.
Разпръсни ме като бяла пепел,
за да спра за теб да съществувам.
© Нина Чилиянска Всички права запазени