25.12.2017 г., 11:15 ч.

Молбата на думите 

  Поезия
434 3 3

Кажете им кога да спрат! -
Не искат да Ви отегчават!
Веднага ще Ви разберат,
защото много се смущават.

 

Общува им се в този сайт,
защото бъдно име носи.
Но в повече ли са, „all right“ -
ще се оттеглят без въпроси.

 

И... Много Ви благодарят
заради Вашите „остèни“!
Чрез тях успяват да сверят -
морето – è ли – до колèне!…

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??