МОЛИ СЕ ЗА МЕН
Радост и болка, даже любов -
просто всичко свършва някой ден
и над живота пада покров.
Аз те моля, моли се за мен!
И няма вече пад и слава,
и всеки шанс е осуетен -
за "сбогом!" както подобава
аз те моля, моли се за мен!
© Радинчо Всички права запазени
Истина е-" всичко свършва някой ден "