Исус заговори и Му каза:
Какво да сторя за тебе?
Слепецът Му каза:Учителю,
да прогледна.
Марк 10:51
Моля Те, Учителю Блажен:
Помогни на Слепците с Вяра
да провидят изгревния ден
и да го следват с Твоята мяра!
Защото човек жадува живот,
но омразата любовта погубва.
Нали от Божие дърво сме плод,
ала завистта добро не долюбва.
Моля Те,когато за тях е нощта,
дано в душата си да провидят:
никой не е по-голям от смъртта.
Учителю,покажи им Пътя иден!
© Стойчо Станев Всички права запазени
а народът български да бъде благословен!
Благодаря,ИнаКалина и Латинка-Златна
за отзивчивостта да бъдем опростени!🙏