Не ме поглеждай! –
Полудявям
от черните ти огнени очи!
Недей да ми говориш! –
Оглупявам
от нежните ти думи, замълчи!
Не ме докосвай! –
Прималявам
страстта раздира тялото, гори!
Недей да ме целуваш! –
Оживявам
и пак за теб, любов, ще ме боли!
14.01.2006г.
© Поли Всички права запазени