МОМЧЕТО С ДВЕ ЛИЦА
Минаваш край мен някак безразлично
oбръщаш се и кимаш със глава,
понякога дори ме подминаваш
но мисля със цел e всичко това.
За пред приятелите си не ме познаваш
и съм кифлата с която просто се ебаваш,
ти си момчето със двете лица
но някой ден шега ще ти изиграе това.
© Симона Всички права запазени
Поздрав!