В душата ми днес е неделя -
във тишина е облечена.
Усмивки с дъгата споделя,
на щастие изцяло обречена.
Лъчите на слънцето сплита .
Звездите на китчици свива.
По други галактики скита.
Душата ми днес е красива.
Обичам такива моменти -
сама да съм. Не. Не е глупаво.
Минутите, като монети
търкалят се. .. И ми е хубаво!
© Деа Всички права запазени