25.08.2013 г., 23:33 ч.

Момиче в центъра 

  Поезия » Любовна
552 0 3

Обичам те, няма да те оставя
нито утре, нито днес аз без любов,
сърцето си на пепел ще направя...
не ме съди за всеки огън нов.

Ти си моята, аз винаги съм с тебе,
ти си доверието, ти си вечност,
а другите са само до време,
понятие - от любов далечно...!

Отдаден съм на временни капризи,
от теб, любов, не бих си тръгнал,
приеми ги просто като мои ризи -
знаеш - пак при тебе ще се върна!

© Маломир Стръков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??