Тази сутрин се събудих
и до мене беше ти,
гледаше ме сякаш
бях кралица в твоите очи.
Галеше ме нежно
и усмихваше се ти,
усещах как прокарваш пръсти
през моите коси.
Запитах се тогава
сън ли е това,
от който аз ще се събудя
отново сама в тъмните дебри на нощта.
Но това не беше сън,
беше реалността,
а ти ме караше да се чувствам
най-красивото момиче на света,
за тебе аз бях
момичето с ангелска душа.
© Христиана Владимирова Всички права запазени