... Монолог...
Не ме обичаш?! Знаеш ли, личи си?!
В очите онзи пламък не гори.
Не ме обичаш?! Чувствам го! Умирам!
Дори ръцете ти не галят, както преди.
Боли от любовта за първи път...
И може би боли и за последно.
За мен не си онази обич, онзи зов,
за който съм си мислела, че е поредния...
Ти си различна обич... Разбери!
Онази, от която имам нужда.
С която имам всичко и дори съзнах...
на този свят защо съм нужна...
MariAngel
© Марияна Ангелова Всички права запазени