Старата била съм, значи,
Новата да не е млада,
затова ли се разскачахте
и не виждате, че страдам.
Много бързо ви омръзнах,
гледате да ме отпратите,
аз пък силно се привързах,
имам милиард приятели.
Пожелавате си щастие,
радост, берекет, късмет,
сякаш бяхте с мен нещастни,
че закрилях ви навред.
Хукнахте да пазарувате,
невидели магазин,
като че ли с мен гладувахте,
голи бяхте до един.
Тръгвам си и ми е мъчно,
запомнете ме с добро,
айде, Новата ме ръчка,
пийте и за мен едно...
© Ивон Всички права запазени