Море
Кола, шосе , спирачки,
Хотел, легло, храна
Море, вода и пясък
Така започна първи ден.
Загар, чадър и кърпа,
И царевица на корем,
Храна с пясък, бира,
Това е нашето море.
Бар, алкохол, любов,
Махмурлук шкембе и бира,
Йодни пари, чайки и шезлонг,
Така завърши първи ден.
Приятели, усмивки, алкохол,
И киселото мляко, като крем,
И слънце, слънце слънце,
Примесено с много сол.
Море, вода и пясък,
Хотел, храна, пари,
Кола шосе,спирачки,
Краят неизбежен е, уви.
© Hristo Hristov Всички права запазени