13.11.2011 г., 19:29 ч.

Море от думи 

  Поезия » Любовна
729 0 6

Не, недей! Със думи вече

нежно ти не ме гали.

Пламъкът им не е вечен.

Не, ти само погледни,

че не могат думи в длани

да извият в страст тела,

до косите ми постлани

да допрат с любов чела.

Те не могат да прегърнат,

нито да ме приютят,

с топъл поглед да отвърнат,

видят ли, че аз не спя.

Те мен радостна не правят,

нищо че са ми море.

Във морето им се давя

не си ли тук - сърце.

© Камелия Виденова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??