29.07.2007 г., 15:46 ч.

Морето 

  Поезия
415 0 1
 

Морето пази тайни много.

Ако нещо то научи,

няма с никой да го сподели.


Приятел верен е така е,

но и много болка причини.


Всеки път, когато се ядоса,

жертва взема в своя чест.

Прави всичко без причина,

в яда си всеки става лош човек.


После, предполагам, съжалява,

но късно е за какъвто и да е било вид тъга.

Зад първият ъгъл вече страда

нечия измъчена душа.


Въпреки всичко, морето е прекрасно.

То олицетворява както  болка и тъга,

така и  радост и красота!

© Пламена Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??