МОРСКА ЦЕЛУВКА
Морето
се целува
със земята.
На приливи
и отливи
връхлита
и леко,
само с устни,
я докосва.
Тя гордо
зеленее,
окрилена,
покрита
с бял воал
от синевата.
И жадно чака
новата целувка.
В такава нощ
разхождаме се
с тебе.
Огрява ни
луната
зачервена.
Земята
нежно
люби се
с морето...
© Вили Димитрова Всички права запазени