Певецо, тъжна песен си запел
за поредния мутренски хотел
във Варна, във морската градина,
за похабената природа, за тъжната картина
на липсата на етика и ценности.
Всичко ли се свежда до парични скъпоценности?
Мафиотът ли сега е крал
и защо е той държавата обрал?
Да спасим морската градина - този рай,
и на туй безобразие да турим край!
© Георги Всички права запазени
Поздрави!