27.09.2015 г., 12:25 ч.

Морските вълни 

  Поезия » Любовна
452 0 0

Лятото в едно рибарско село аз и ти, останахме в онази къща, където се плискаха морските вълни...

Тази малка къща в рибарското село и морските вълни, те още са пред моите очи, още пред моите очи...

Ти видя изгрева за първи път в онази къща, няма да забравя лицето ти, сега този дом е много далеч, твърде далеч...

Помниш ли, в онова рибарско село, аз и ти, бяхме в една малка къща, където се плискаха морските вълни...

© Мария Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??