Нарисувай своя път,
цветно оцвети го,
изпълни го с усмивки
и зарадвай болката,
сълзите. Погледни
само как слънцето
изгрява отново и отново.
Колкото и облаци
да замъглят пътя ти...,
прегърни ги и продължи...
Обожавай всеки миг,
всеки жест, всяка ласка
това което
те пази и осветява.
Това, което е легнало
на рамото ти, за да...
запали топлото огнище...,
за да целуне живота ти...
© Лили Вълчева Всички права запазени