Люта бяла и неотразима
Скъпа наша си любима
Снежна тъй красива зима
Как те чакам и обичам да те има
Скътала в себе си картини
Побелели посивели но любими
Очакваме да донесеш разкош
Тъй прекрасен в Коледната нощ
Бяла моя зима
В погледа ми тъй неотразима
Чакам те година след година
Белоснежна приказна
Любима
С тебе носиш вечно любовта
И ме топлиш
От премръзнали лета
Как обичам да те имам
И да те разказвам на света
Да те показвам
И да те рисувам с красота
© Любов Никифорова Всички права запазени