Чаках толкова дълго,
но не си виновна ти
Не съм питал от хората за теб
Не можах да забравя името ти
Не можах да намеря лек, сърцето ми е на парчета
Не знам моя край.
Не можах да избягам от любовта ти
Борих се и се провалих
Защо влезе, защо влезе в сърцето ми.
© Веселин Алексиев Всички права запазени