Минутке спокойствие!
Твоята сила
в мигове нощни ми дава крила.
Тъй както в небето
Луната красива
лекува душите ни от самота,
подобно на птиците прелетни
в края на пътя си
трепетно търсещи свойте гнезда
себе си срещнал в тишината
при теб ще се връщам...
и в теб ще се спра.
© Ангел Милев Всички права запазени