24.06.2011 г., 11:30 ч.

Моят дом - мойта крепост 

  Поезия
487 0 1

Моят дом е мойта крепост,

аз ще го защитя,

дори да умра

от несправедливост, нелепост,

ще стигна и до свирепост.

Моят дом е мойта крепост.

 

Ще го защитя,

щом искат война,

ще им я дам,

но няма да се дам.

 

Кръв ще се лее,

няма начин да се оцелее,

но ще нападна,

дори в бой да падна.

 

Моят дом е мойта крепост,

само през трупа ми

могат да го вземат.

© Богдана Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??