Дядо е юнак голям,
всичко ремонтира сам!
И работи за двамина
вън, в зелената градина.
Като окоси тревата,
важно слага очилата
и с намръщено чело
гледа новинарски блок.
Моят дядо е герой,
куп неща умее той!
Вярваш ли, като по ноти
на компютъра работи!
Баба често ми повтаря
как е свирил на китара,
а в един голям кашон
аз открих акордеон!
Дядо е човек сериозен
(малко и претенциозен),
ала всеки вкъщи знай,
че обича ни безкрай!
© Миглена Миткова Всички права запазени