Моят квартал
Моят квартал е голям,
имам приятели там.
В Аспарухово живея,
тичам, скачам, пея.
Небето над мене е синьо,
морето пред мене е синьо.
Чайки размахват мощно криле –
порят безкрайното лятно небе.
Аз много обичам квартала мой,
чист е, красив е и подреден е той.
Сгушен в пазвите на борова гора,
всяка сутрин среща слънчева зора.
© Петя Белчева Всички права запазени