не заради твойте напъни са разпиляни.
Опитах те, но не запомних
блудкаво безсолния ти вкус.
Надраска ме с усилия огромни,
но графитите ти лесно се замазват с пръст.
Не си длъжен в душата ми да се впишеш,
моля те, не питай за моя номер.
06.12.2008 г.
гр. Пловдив
© Събина Брайчева Всички права запазени