Път - стръмен, а
по него аз вървя.
Болка усещам в коленете
и тежест върху раменете.
Ох, ами главата как тежи!
Но виждам я във края!
Да, онази светлина.
Това дали е рая
или живот, изпълнен със сладостни мечти?
И дори да сбъркам,
в своя път не ще се спра.
Додето не узная
мястото си във света.
© Деница Йорданова Всички права запазени
Поздрав!!!