Обичам те съкровище любимо,
за теб копнее майчиното ми сърце,
отнеха те от мен мой роден сине,
отнеха те,но бог ще им плати!
Обичам те съкровище любимо,
и всяка нощ заспивам с разплакани очи,
а щом затворя ги със болка пареща-
пред мен изгряваш ти-огрян от слънчеви лъчи!
Обичам те съкровище любимо, и твоята сестра
те търси ден и нощ. И двете заедно копнеем
да те видим и прегърнем,да те целунем-
идол наш!
© Любка Тошкова Всички права запазени
Добре дошла!